Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectra C.D.GRUJOAN
DrNo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Martino met de inworp. Howing met een sublieme pass. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fulzio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 1:0

6e minuut.
Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino passt de bal met de wreef. Creixell probeert naar een medespeler te passen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kishiro is nu in balbezit. Creixell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Creixell krijgt een gele kaart. Kishiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Svartzmann neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 2:0

18e minuut.
Penverne onderschept slim de pass. Penverne passt de bal zonder na te denken. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 3:0

21e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal in één keer door. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Güiza heeft problemen om de bal te vangen. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne met een sublieme pass. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 4:0

28e minuut.
Olano rent richting de bal. Olano passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 5:0

38e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann speelt de bal door. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kortina met een sublieme pass. Díaz-Caballero kopt de bal weg. Klungelig pakt Guillart de bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 27%, C.D.GRUJOAN 73%.
Spectra - C.D.GRUJOAN 5:0

47e minuut.
Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro met een sublieme pass. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 6:0

55e minuut.
Klungelig pakt Sanzol de bal. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán schiet op doel. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 7:0

60e minuut.
Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal met de wreef. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - C.D.GRUJOAN 8:0

71e minuut.
Penverne kan de bal niet met de borst controleren. Penverne passt de bal zonder na te denken. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Creixell speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. Svartzmann onderschept slim de pass. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Güiza met een snelle inworp. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal met de wreef. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Creixell is nu in balbezit. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro probeert naar een medespeler te passen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 23%, C.D.GRUJOAN 77%.
Spectra - C.D.GRUJOAN 8:0