Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D.GRUJOAN Spectra
Normal Tactiek DrNo
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Güiza rent richting de bal. Svartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Svartzmann geeft een lange en hoge pass. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kortina trapt de bal weg. Ortega Momparlet kopt de bal weg. Olano rent richting de bal. Olano haalt uit met een fantastische trap. Gauvio bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Santamaría neemt de hoekschop. Olano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:0

8e minuut.
Svartzmann passt de bal in één keer door. Penverne geeft een hoge lob. Kishiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:1

9e minuut.
Ortega Momparlet passt de bal in één keer door. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. Güiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:2

12e minuut.
Martino met de inworp. Howing bereikt de bal nog maar net als eerste. Howing passt de bal met de wreef. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giménez met een harde bal richting middenveld. Díaz-Caballero kopt de bal weg. Daar is Guillart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Giménez de bal. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Howing is nu in balbezit. Howing passt de bal zonder na te denken. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:3

26e minuut.
Penverne is nu in balbezit. Penverne geeft een lange en hoge pass. Gilyán probeert de bal met de borst te controleren. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:4

42e minuut.
Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría rent richting de bal. Penverne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Santamaría moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pérez Santamaría kan niet meer verder spelen. Alvariños komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Folque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penverne met een sublieme pass. Folque met een sublieme pass. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 72%, Spectra 28%.
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:4

49e minuut.
Giménez geeft een lange en hoge pass. Sanzol is nu in balbezit. Met opzet legt Martino zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Martino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sanzol roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sanzol kan niet meer verder spelen. Bravo Suárez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Liinvee bereikt de bal nog maar net als eerste. Liinvee passt de bal in één keer door. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kishiro de bal. Kishiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:5

55e minuut.
Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro passt de bal met de wreef. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Penverne met een snelle inworp. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann probeert naar een medespeler te passen. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:6

63e minuut.
Folque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilyán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giménez de bal onder controle te krijgen. Kortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:7

72e minuut.
Gilyán is nu in balbezit. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán rent richting de bal. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Svartzmann geeft de bal voor. Penverne is nu in balbezit. Penverne geeft de bal voor. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Preciado geeft een lange en hoge pass. Díaz-Caballero kopt de bal weg. Gilyán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Kortina met een harde bal richting middenveld. Díaz-Caballero probeert naar een medespeler te passen. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán schiet op doel. Kortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 64%, Spectra 36%.
C.D.GRUJOAN - Spectra 1:8