Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectra ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
DrNo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Penverne is nu in balbezit. Penverne geeft een lange en hoge pass. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

10e minuut.
Japón Sevilla controleert de bal met de borst. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kishiro passt de bal zonder na te denken. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Penverne onderschept slim de pass. Penverne speelt de bal door. Svartzmann speelt de bal door. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maceira rent richting de bal. Svartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Svartzmann probeert naar een medespeler te passen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maceira is nu in balbezit. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann passt de bal in één keer door. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Svartzmann de bal. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maceira zijn tegenspeler op de grond. Maceira krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Inworp. Howing met de inworp. Kishiro rent richting de bal. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

35e minuut.
Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán speelt de bal door. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel. Ybarra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Maceira de bal. Japón Sevilla is nu in balbezit. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 3:0

41e minuut.
Japón Sevilla is nu in balbezit. Díaz-Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz-Caballero passt de bal met de wreef. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 25%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 75%.
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 3:0

50e minuut.
Ávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hevia komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann passt de bal met de wreef. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Howing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howing passt de bal zonder na te denken. Svartzmann met een sublieme pass. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0

62e minuut.
Maceira rent richting de bal. Kishiro rent richting de bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 5:0

66e minuut.
Díaz-Caballero speelt de bal door. Maceira rent richting de bal. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Gilyán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 6:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met een snelle inworp. Folque probeert naar een medespeler te passen. Ravelo rent richting de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Montava rent richting de bal. Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán passt de bal in één keer door. Penverne is nu in balbezit. Penverne draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Montava geeft een lange en hoge pass. Hevia kopt de bal weg. Howing probeert naar een medespeler te passen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 25%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 75%.
Spectra - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 6:0