Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D.GRUJOAN FC Invicto
Normal Tactiek invicto 442a
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 28.5
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Niño Bejarano onderschept slim de pass. Niño Bejarano passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:1

6e minuut.
Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiuk passt de bal met de wreef. Niño Bejarano is nu in balbezit. Niño Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:2

14e minuut.
Niño Bejarano is nu in balbezit. Alvariños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niño Bejarano raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawinek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Alvariños de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Niño Bejarano met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Molano geeft een hoge lob. Kortina speelt de bal door. Molano kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:3

23e minuut.
Suárez San Martín geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin speelt de bal door. Gawinek rent richting de bal. Gawinek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arnaut onderschept slim de pass. Arnaut met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:4

30e minuut.
Arnaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaut met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fulzio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:5

34e minuut.
Molano speelt de bal door. Niño Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Niño Bejarano geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez geeft een hoge lob. Olano kopt de bal weg. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 74%, FC Invicto 26%.
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:5

48e minuut.
Inworp. Guillart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvariños is nu in balbezit. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Błażejczyk de bal onder controle te krijgen. Olano is nu in balbezit. Błażejczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Suárez San Martín trapt de bal weg van het doel. Niño Bejarano kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulzio de bal. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:6

72e minuut.
Kortina speelt de bal door. Macedo da Silva Rodilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvariños de bal. Niño Bejarano is nu in balbezit. Niño Bejarano geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:7

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kortina niet meer kan verder spelen. Elvira komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Grzesiuk kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin passt de bal in één keer door. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pérez Santamaría kopt de bal weg. Daar is Niño Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niño Bejarano passt de bal met de wreef. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaut met de inworp. Daar is Molano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molano geeft de bal voor. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 68%, FC Invicto 32%.
C.D.GRUJOAN - FC Invicto 0:7