Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Invicto C.D.GRUJOAN
invicto 442a Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Giménez de bal onder controle te krijgen. Kukkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkur geeft de bal voor. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Siódmiak onderschept slim de pass. Siódmiak met een sublieme pass. Ariano rent richting de bal. Ariano geeft de bal voor. Kukkur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 1:0

11e minuut.
Grzesiuk met de inworp. Siódmiak met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 2:0

15e minuut.
Güiza rent richting de bal. Ariano onderschept slim de pass. Ariano passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Kortina bokst de bal weg.

18e minuut.
Kukkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkur passt de bal met de wreef. Siódmiak is nu in balbezit. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez geeft de bal voor. Sanzol probeert de bal met de borst te controleren. Macedo da Silva Rodilla is nu in balbezit. Macedo da Silva Rodilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grzesiuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guillart. Grzesiuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzesiuk met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Marin de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 3:0

24e minuut.
Olano met een sublieme pass. Creixell is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Marin schiet op doel. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 4:0

30e minuut.
Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Kukkur rent richting de bal. Kukkur met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grzesiuk onderschept slim de pass. Grzesiuk met een sublieme pass. Giménez is nu in balbezit. Kukkur onderschept slim de pass. Kukkur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ariano met een sublieme pass. Grzesiuk geeft de bal voor. Kukkur probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kukkur probeert naar een medespeler te passen. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Invicto 23%, C.D.GRUJOAN 77%.
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 4:0

61e minuut.
Grzesiuk onderschept slim de pass. Grzesiuk geeft een hoge lob. Güiza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk speelt de bal door. Kukkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kukkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkur passt de bal in één keer door. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 5:0

79e minuut.
Molano speelt de bal door. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak speelt de bal door. Kukkur is nu in balbezit. Kukkur draait met de bal, schiet en ... Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzesiuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 6:0

89e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Molano verovert de bal door een tackle van achteren. Molano met een sublieme pass. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Invicto 18%, C.D.GRUJOAN 82%.
FC Invicto - C.D.GRUJOAN 7:0