Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo El viso ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
KePoSTAMOS Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Elkhateeb passt de bal met de wreef. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maceira krijgt een gele kaart. Vansáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vansáš wilt de vrije trap nemen. Suárez Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

28e minuut.
Elkhateeb probeert naar een medespeler te passen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansáš rent richting de bal. Vansáš draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wouters is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

31e minuut.
Elkhateeb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marañón Pérez. Ploaie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ploaie kan niet meer verder spelen. Suski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wouters springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Maśnik met een snelle inworp. Vansáš rent richting de bal. Vansáš geeft de bal voor. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wouters draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez met een sublieme pass. Vansáš kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ybarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maśnik met de inworp. Vansáš kan de bal niet met de borst controleren. Vansáš geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 34%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 66%.
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

58e minuut.
Vansáš is nu in balbezit. Vansáš passt de bal met de wreef. Suski rent richting de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Suárez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 3:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Warsiński trapt de bal weg van het doel. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 43%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 57%.
Rayo El viso - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0