Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectra Los Olivillos C.F
DrNo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 20.7
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Landeira onderschept slim de pass. Landeira geeft de bal voor. Svartzmann kopt de bal weg. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel. Díaz Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Los Olivillos C.F 1:0

23e minuut.
Penverne met een snelle inworp. Daar is Svartzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svartzmann probeert naar een medespeler te passen. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mestre rent richting de bal. Penverne verovert de bal door een tackle van achteren. Penverne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kishiro de bal. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Martino met de inworp. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Bacardit de bal. Howing is nu in balbezit. Howing met een sublieme pass. Penverne is nu in balbezit. Penverne geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Fontanellas probeert naar een medespeler te passen. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 34%, Los Olivillos C.F 66%.
Spectra - Los Olivillos C.F 1:0

52e minuut.
Fontanellas kopt de bal weg. Daar is Terán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz-Caballero met een sublieme pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Los Olivillos C.F 2:0

55e minuut.
Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne haalt uit met een fantastische trap. Daar is García Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre geeft de bal voor. Inworp. Penverne met een snelle inworp. Svartzmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kishiro geeft een lange en hoge pass. García Lara heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre is nu in balbezit. Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Landeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino verovert de bal door een tackle van achteren. Martino probeert naar een medespeler te passen. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bacardit rent richting de bal. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kishiro passt de bal zonder na te denken. Gilyán probeert de bal met de borst te controleren. Gilyán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Folque rent richting de bal. Folque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Díaz Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Los Olivillos C.F 3:0

72e minuut.
Lohri geeft de bal voor. Howing probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Svartzmann de bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Martino speelt de bal door. Kishiro rent richting de bal. Kishiro probeert naar een medespeler te passen. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Díaz Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Díaz-Caballero passt de bal in één keer door. Penverne is nu in balbezit. Penverne speelt de bal door. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Los Olivillos C.F 4:0

79e minuut.
Penverne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann passt de bal met de wreef. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Los Olivillos C.F 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 24%, Los Olivillos C.F 76%.
Spectra - Los Olivillos C.F 5:0