Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Olivillos C.F Spectra
Normal Tactiek DrNo
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 41.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Gauvio met een harde bal richting middenveld. Kishiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bacardit de bal onder controle te krijgen. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kishiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontanellas onderschept slim de pass. Fontanellas passt de bal zonder na te denken. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán schiet op doel. Díaz Blanco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Spectra 0:1

14e minuut.
Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann geeft een lange en hoge pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. García Lara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Spectra 0:2

14e minuut.
Terán speelt de bal door. Klungelig pakt Medrano de bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán schiet op doel. Díaz Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Spectra 0:3

23e minuut.
Medrano rent richting de bal. Liinvee bereikt de bal nog maar net als eerste. Liinvee geeft een lange en hoge pass. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Spectra 0:4

33e minuut.
Svartzmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Álvarez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 75%, Spectra 25%.
Los Olivillos C.F - Spectra 0:4

47e minuut.
Fernández Álvarez passt de bal in één keer door. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gilyán is nu in balbezit. Gilyán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fontanellas de bal. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Díaz-Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz-Caballero passt de bal in één keer door. Kishiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Spectra 0:5

56e minuut.
Parada is nu in balbezit. Penverne verovert de bal door een tackle van achteren. Penverne passt de bal zonder na te denken. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Fernández Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ... García Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gilyán kopt de bal weg. Howing heeft problemen om de bal te vangen. Howing passt de bal zonder na te denken. Kishiro rent richting de bal. Kishiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Howing is nu in balbezit. Howing probeert naar een medespeler te passen. Gilyán rent richting de bal. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Díaz-Caballero met een sublieme pass. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne geeft een hoge lob. Daar is Kishiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Izaguirre kopt de bal weg. Fernández Álvarez rent richting de bal. Fernández Álvarez passt de bal zonder na te denken. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Díaz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mestre met de inworp. Terán controleert de bal met de borst. Fernández Álvarez speelt de bal door. Fontanellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanellas haalt uit met een fantastische trap. Gauvio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medrano krijgt zijn hoofd ertegen. Gauvio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Howing met een sublieme pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro speelt de bal door. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Díaz Blanco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 63%, Spectra 37%.
Los Olivillos C.F - Spectra 0:5