Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segueros FC Invicto
Normal Tactiek invicto 442a
34% Balbezit 66%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 35.8
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rico probeert naar een medespeler te passen. Amador rent richting de bal. Gawinek maakt een afschuwelijke overtreding. Gawinek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Ariano passt de bal met de wreef. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grzesiuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sánchez Ramírez de bal onder controle te krijgen. Siódmiak met een sublieme pass. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blas komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ruiz Férez met een sublieme pass. Molano kopt de bal weg. Sánchez Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrero met de inworp. Tárraga Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tárraga Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Molano kopt de bal weg. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak passt de bal zonder na te denken. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Uña de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - FC Invicto 0:1

34e minuut.
Blas is nu in balbezit. Blas passt de bal in één keer door. Porlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin onderschept slim de pass. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ariano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Recamán de bal. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - FC Invicto 0:2

42e minuut.
Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak onderschept slim de pass. Siódmiak passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 71%, FC Invicto 29%.
Segueros - FC Invicto 0:2

55e minuut.
Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak geeft een hoge lob. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - FC Invicto 0:3

63e minuut.
Martín Alexandre is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Marin passt de bal in één keer door. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ariano met een sublieme pass. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ariano geeft een hoge lob. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak passt de bal zonder na te denken. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Férez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - FC Invicto 0:4

90e minuut.
Sánchez Ramírez met een sublieme pass. Uña rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin schiet op doel. Ruiz Férez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - FC Invicto 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 64%, FC Invicto 36%.
Segueros - FC Invicto 0:5