Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros WhuckTeam
Primera 442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 29.3
matig Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Větrovec is nu in balbezit. Sabbioni onderschept slim de pass. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Sabbioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 1:0

8e minuut.
Urbányi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aulestia komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta geeft een lange en hoge pass. Větrovec onderschept slim de pass. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulestia rent richting de bal. Breu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aulestia raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sabbioni neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 2:0

20e minuut.
Gómez Carballido rent richting de bal. Rodríguez Harana verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Harana geeft de bal voor. Aulestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulestia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 3:0

22e minuut.
Fedjuk geeft een lange en hoge pass. García Hervás kopt de bal weg. Sabbioni met een sublieme pass. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Óvári probeert de bal aan de voet te houden. García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás passt de bal in één keer door. Rodríguez Harana is nu in balbezit. Rodríguez Harana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Breu trapt de bal weg. Casacuberta kopt de bal weg. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Harana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Harana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta is nu in balbezit. Óvári geeft een hoge lob. Zabaleta geeft een lange en hoge pass. Sabbioni springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal in één keer door. Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana draait met de bal, schiet en ... Guzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 4:0

34e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal met de wreef. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana draait met de bal, schiet en ... Guzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 5:0

37e minuut.
Rodríguez Harana probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal met de wreef. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Vilches Eousebio de bal onder controle te krijgen. Aulestia rent richting de bal. Aulestia passt de bal zonder na te denken. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 6:0

43e minuut.
Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta speelt de bal door. Rodríguez Harana met een sublieme pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 21%, WhuckTeam 79%.
Los Cachorros - WhuckTeam 7:0

46e minuut.
Férez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
García Hervás kopt de bal weg. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Breu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez rent richting de bal. Férez schiet op doel. Guzman bokst de bal weg.

54e minuut.
Větrovec passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fedjuk de bal onder controle te krijgen. Sabbioni geeft een hoge lob. Férez krijgt zijn hoofd ertegen. Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 8:0

59e minuut.
Vilches Eousebio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Białożyt de bal. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti haalt uit met een fantastische trap. Filinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Casacuberta passt de bal zonder na te denken. Férez is nu in balbezit. Met opzet legt Větrovec zijn tegenspeler op de grond. Větrovec krijgt een gele kaart. Férez raakt geblesseerd tijdens het duel. Aulestia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vilches Eousebio de bal. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 9:0

61e minuut.
García Hervás speelt de bal door. Férez heeft problemen om de bal te vangen. Férez met een sublieme pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Esguerra onderschept slim de pass. Esguerra geeft een lange en hoge pass. Férez kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
García Hervás probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Férez rent richting de bal. Férez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Větrovec met een sublieme pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jurado komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Aulestia passt de bal zonder na te denken. Jurado is nu in balbezit. Óvári legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sabbioni neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 10:0

77e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - WhuckTeam 11:0

79e minuut.
Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Breu is nu in balbezit. Jurado onderschept slim de pass. Jurado schiet op doel. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Větrovec rent richting de bal. Větrovec geeft een hoge lob. Vilches Eousebio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aulestia is nu in balbezit. Aulestia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Baceiredo geeft de bal voor. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een hoge lob. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 25%, WhuckTeam 75%.
Los Cachorros - WhuckTeam 11:0