Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozemi Team Leyendas OCR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Ruano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broullon komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pérez Villarroya is nu in balbezit. de Freitas is nu in balbezit. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Villar is nu in balbezit. Fernández Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Leyendas OCR 0:1

18e minuut.
Cervián geeft een lange en hoge pass. Paisán rent richting de bal. Bertrán Vilanova is nu in balbezit. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Broullon kopt de bal weg. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra probeert naar een medespeler te passen. Paisán rent richting de bal. Paisán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jozemi Team - Leyendas OCR 1:1

26e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Villarroya verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina rent richting de bal. Pérez Villarroya verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Villarroya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Espinar Sierra rent richting de bal. Fernández Villar onderschept slim de pass. Paisán verovert de bal door een tackle van achteren. Paisán haalt uit met een fantastische trap. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 61%, Leyendas OCR 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozemi Team - Leyendas OCR 1:1

50e minuut.
Cortina speelt de bal door. Daar is Espinar Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paisán rent richting de bal. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
García Begega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Moya met een snelle inworp. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gutiérrez Osa geeft een hoge lob. Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián probeert naar een medespeler te passen. Daar is Los Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Los Arcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Leyendas OCR 1:2

81e minuut.
Broullon geeft een hoge lob. Paisán rent richting de bal. Mairata Gual verovert de bal door een tackle van achteren. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 55%, Leyendas OCR 45%.
Jozemi Team - Leyendas OCR 1:2