Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso Alavés Nicolás
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Carrión Delgado met een sublieme pass. García Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Calvo probeert naar een medespeler te passen. Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Carrión Delgado met een sublieme pass. Daar is Tarradellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Nicolás 0:1

16e minuut.
Rodríguez Vera is nu in balbezit. García Calvo rent richting de bal. Rodríguez Vera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rodríguez Vera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Ontangas rent richting de bal. Ontangas passt de bal met de wreef. Merino Ruiz is nu in balbezit. Pérez Postigo is nu in balbezit. Pérez Postigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Nicolás 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 65%, Nicolás 35%.
Glorioso Alavés - Nicolás 0:2

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lalín zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Martos de bal. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Nicolás 0:3

63e minuut.
Rosas trapt de bal weg van het doel. Barrientos kan de bal niet met de borst controleren. Ayarza speelt de bal door. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barrientos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manrique met een snelle inworp. Ayarza controleert de bal met de borst. Ayarza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 62%, Nicolás 38%.
Glorioso Alavés - Nicolás 0:3