Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limones Glorioso Alavés
4rombo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
García Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García Torre passt de bal zonder na te denken. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Glorioso Alavés 1:0

22e minuut.
Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes passt de bal met de wreef. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mori speelt de bal door. Rodríguez Vera rent richting de bal. Amorós bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. de la Peña draait met de bal, schiet en ... Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 50%, Glorioso Alavés 50%.
Limones - Glorioso Alavés 1:0

48e minuut.
Argensó speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadas Zubizarreta rent richting de bal. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Amorós passt de bal met de wreef. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes passt de bal zonder na te denken. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Nieves schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Glorioso Alavés 2:0

83e minuut.
Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta rent richting de bal. Barrientos rent richting de bal. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes schiet op doel. Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rosas kopt de bal weg. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Espadas Zubizarreta speelt de bal door. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Rosas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nieves de bal onder controle te krijgen. Argensó bereikt de bal nog maar net als eerste. Argensó geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Glorioso Alavés 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 28%, Glorioso Alavés 72%.
Limones - Glorioso Alavés 3:0