Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga_FC Los Cachorros
2nd Tactiek Primera 442
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Jurado is nu in balbezit. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. Salvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:1

8e minuut.
Zabaleta met de inworp. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Urbányi rent richting de bal. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Chozas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós rent richting de bal. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:2

20e minuut.
Rodríguez Harana is nu in balbezit. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Luccin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zabaleta geeft een lange en hoge pass. Sánchez Soler is nu in balbezit. Jurado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurado krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Salvat trapt de bal weg. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado probeert naar een medespeler te passen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chozas kopt de bal weg. Klungelig pakt Romaguera de bal. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:3

29e minuut.
Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft de bal voor. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana geeft een lange en hoge pass. Urbányi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Marín Robles rent richting de bal. Jurado onderschept slim de pass. Jurado passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:4

35e minuut.
Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta verovert de bal door een tackle van achteren. Casacuberta speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado passt de bal in één keer door. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 79%, Los Cachorros 21%.
Malaga_FC - Los Cachorros 0:4

48e minuut.
Zabaleta passt de bal met de wreef. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een hoge lob. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabeirós kan de bal niet met de borst controleren. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Salvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:5

53e minuut.
Urbányi is nu in balbezit. Sabbioni speelt de bal door. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. Salvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:6

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvat trapt de bal weg van het doel. Rodríguez Harana kopt de bal weg. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:7

57e minuut.
Sabbioni met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado passt de bal zonder na te denken. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Salvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Harana probeert naar een medespeler te passen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:8

66e minuut.
Jurado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana geeft de bal voor. Urbányi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:9

69e minuut.
Jurado kopt de bal weg. Daar is García Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:10

72e minuut.
Casacuberta onderschept slim de pass. Casacuberta met een sublieme pass. Zabaleta met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jurado controleert de bal met de borst. Jurado passt de bal met de wreef. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:11

81e minuut.
Jurado met een snelle inworp. Rodríguez Harana is nu in balbezit. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Los Cachorros 0:12

82e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni met een sublieme pass. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi speelt de bal door. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. Salvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvat trapt de bal weg. Casacuberta kopt de bal weg. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jurado met een sublieme pass. Rodríguez Harana is nu in balbezit. Rodríguez Harana speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 76%, Los Cachorros 24%.
Malaga_FC - Los Cachorros 0:12