Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros Malaga_FC
Primera 442 Tactiek 2nd
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 24.4
good Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Esguerra met een sublieme pass. Occhiuto rent richting de bal. Occhiuto speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zabaleta zal de hoekschop nemen. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 1:0

3e minuut.
García Hervás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana onderschept slim de pass. Rodríguez Harana geeft de bal voor. Urbányi maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvat bokst de bal weg.

5e minuut.
García Hervás kopt de bal weg. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 2:0

6e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urbányi de bal. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Salvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 3:0

7e minuut.
Zabaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Harana is nu in balbezit. Rodríguez Harana geeft de bal voor. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Salvat trapt de bal weg van het doel. García Hervás kopt de bal weg. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 4:0

15e minuut.
Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabeirós de bal. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Salvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 5:0

17e minuut.
Rodríguez Harana met een snelle inworp. García Hervás is nu in balbezit. Argüello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Argüello krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabbioni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urbányi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 6:0

19e minuut.
Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni passt de bal met de wreef. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Salvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zabaleta neemt de hoekschop. Urbányi springt en kopt de bal. Salvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 7:0

22e minuut.
Inworp. Aulestia komt het veld opgelopen. Zabaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aulestia probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urbányi passt de bal zonder na te denken. Daar is Zabaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabaleta passt de bal met de wreef. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 8:0

33e minuut.
Tabeirós verovert de bal door een tackle van achteren. García Hervás probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. Salvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Salvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 9:0

38e minuut.
Sánchez Soler rent richting de bal. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta speelt de bal door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Starzec geeft een hoge lob. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta geeft de bal voor. Tabeirós heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 21%, Malaga_FC 79%.
Los Cachorros - Malaga_FC 10:0

46e minuut.
Jurado komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jurado passt de bal zonder na te denken. Daar is Zabaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Salvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 11:0

59e minuut.
Luccin is nu in balbezit. Luccin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabaleta met de inworp. Jurado geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sabbioni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 12:0

66e minuut.
García Hervás geeft een lange en hoge pass. Urbányi is nu in balbezit. Tabeirós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbányi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 13:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Férez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sánchez Soler met een sublieme pass. García Hervás speelt de bal door. Klungelig pakt Tabeirós de bal. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Salvat met een harde bal richting middenveld. Férez probeert naar een medespeler te passen. García Hervás met een sublieme pass. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Zabaleta met de inworp. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft een lange en hoge pass. Sabbioni springt en kopt de bal. Salvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 14:0

80e minuut.
Urbányi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chozas de bal onder controle te krijgen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel. Salvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 15:0

81e minuut.
Romaguera met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Hervás met de inworp. Férez rent richting de bal. Férez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Esguerra geeft een hoge lob. Urbányi kopt de bal weg. Tabeirós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Luccin rent richting de bal. Luccin geeft de bal voor. Marín Robles rent richting de bal. Urbányi onderschept slim de pass. Urbányi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Malaga_FC 16:0

88e minuut.
Zabaleta speelt de bal door. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal in één keer door. Urbányi rent richting de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 14%, Malaga_FC 86%.
Los Cachorros - Malaga_FC 16:0