Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONq PeLoTy TeaM
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Penella met een harde bal richting middenveld. Induráin kopt de bal weg. Zuasti probeert de bal aan de voet te houden. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONq - PeLoTy TeaM 0:1

9e minuut.
López Martín speelt de bal door. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap. Landeira heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONq - PeLoTy TeaM 0:2

10e minuut.
Zuasti rent richting de bal. Vélez is nu in balbezit. Queijo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Queijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queijo schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Fernández Nicolás met de inworp. Barrantes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera Blanco. Aguilera Blanco krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera Blanco onderschept slim de pass. Sardá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONq - PeLoTy TeaM 1:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Martín met een snelle inworp. Zanni probeert naar een medespeler te passen. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Parente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONq 61%, PeLoTy TeaM 39%.
BARCELONq - PeLoTy TeaM 1:2

57e minuut.
Revuelta geeft een lange en hoge pass. Aizkorreta kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanni de bal. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONq - PeLoTy TeaM 1:3

65e minuut.
Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo passt de bal met de wreef. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Landeira kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Queijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONq - PeLoTy TeaM 1:4

67e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Zanni onderschept slim de pass. Zanni met een sublieme pass. Queijo rent richting de bal. Queijo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zuasti rent richting de bal. Queijo onderschept slim de pass. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni schiet op doel. Penella probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo rent richting de bal. Zanni rent richting de bal. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni is nu in balbezit. Zanni met een sublieme pass. Queijo is nu in balbezit. Queijo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Parente niet meer kan verder spelen. Antequera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONq 59%, PeLoTy TeaM 41%.
BARCELONq - PeLoTy TeaM 1:4