Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozemi Team Limones
Normal Tactiek 4rombo
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Barla is nu in balbezit. Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Barrantes met een sublieme pass. Nieves is nu in balbezit. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Espadas Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Bravo rent richting de bal. Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Limones 0:1

33e minuut.
Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina passt de bal zonder na te denken. Paisán is nu in balbezit. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra schiet op doel. Millán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 59%, Limones 41%.
Jozemi Team - Limones 0:1

51e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Barrantes is nu in balbezit. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes rent richting de bal. Barrantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Limones 0:2

55e minuut.
Argensó probeert naar een medespeler te passen. Espadas Zubizarreta rent richting de bal. Espadas Zubizarreta speelt de bal door. Barrantes rent richting de bal. Barrantes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Argensó probeert naar een medespeler te passen. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes passt de bal in één keer door. Nieves rent richting de bal. Nieves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cortina rent richting de bal. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes rent richting de bal. Barrantes schiet op doel. García Medina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 71%, Limones 29%.
Jozemi Team - Limones 0:2