Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PeLoTy TeaM Malaga_FC
Normal Tactiek 2nd
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 22.4
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Zanni met een sublieme pass. Luccin heeft problemen om de bal te vangen. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Malaga_FC 1:0

25e minuut.
Daar is Revuelta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrantes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gento. Gento krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Zanni passt de bal zonder na te denken. Aizkorreta probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Vera is nu in balbezit. Felipe onderschept slim de pass. Felipe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Queijo schiet op doel. Tabeirós kopt de bal weg. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 44%, Malaga_FC 56%.
PeLoTy TeaM - Malaga_FC 1:0

56e minuut.
García Álvarez kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Nicolás onderschept slim de pass. Fernández Nicolás speelt de bal door. Zanni rent richting de bal. Zanni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 54%, Malaga_FC 46%.
PeLoTy TeaM - Malaga_FC 1:0