Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga_FC PeLoTy TeaM
2nd Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 29.6
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:1

6e minuut.
García Álvarez speelt de bal door. Zanni is nu in balbezit. Zanni speelt de bal door. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Queijo onderschept slim de pass. Queijo probeert naar een medespeler te passen. Zanni speelt de bal door. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ... Salvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
López Martín passt de bal in één keer door. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:2

11e minuut.
Queijo rent richting de bal. Zanni rent richting de bal. Zanni met een sublieme pass. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sánchez Soler speelt de bal door. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera passt de bal met de wreef. Gento is nu in balbezit. Gento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tortosa met een sublieme pass. Aizkorreta kan de bal niet met de borst controleren. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:3

18e minuut.
Muñoz Vera speelt de bal door. Chozas speelt de bal door. Tabeirós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Queijo is nu in balbezit. Queijo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Romaguera probeert de bal aan de voet te houden. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrantes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Sánchez Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanni is nu in balbezit. Luccin onderschept slim de pass. Luccin geeft de bal voor. Muñoz Vera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Huget bereikt de bal nog maar net als eerste. Huget geeft een hoge lob. Inworp. Argüello met de inworp. Gento geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 47%, PeLoTy TeaM 53%.
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:3

47e minuut.
Revuelta is nu in balbezit. Gento onderschept slim de pass. Gento draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Huget de bal. Muñoz Vera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
García Álvarez rent richting de bal. López Martín verovert de bal door een tackle van achteren. López Martín speelt de bal door. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ... Salvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jimena is nu in balbezit. Jimena geeft de bal voor. Chozas probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Vera is nu in balbezit. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luccin de bal onder controle te krijgen. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:4

77e minuut.
Chozas is nu in balbezit. Chozas speelt de bal door. Gento rent richting de bal. Muñoz Vera is nu in balbezit. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aizkorreta probeert naar een medespeler te passen. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni passt de bal zonder na te denken. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel. Salvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera onderschept slim de pass. Romaguera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gento de bal. Gento haalt uit met een fantastische trap. Tortosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 48%, PeLoTy TeaM 52%.
Malaga_FC - PeLoTy TeaM 0:4