Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limones Leyendas OCR
4rombo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gutiérrez Osa rent richting de bal. Gutiérrez Osa passt de bal zonder na te denken. García Begega heeft problemen om de bal te vangen. Nieves rent richting de bal. Nieves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Villarroya verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Villarroya passt de bal in één keer door. Los Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Los Arcos draait met de bal, schiet en ... Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

15e minuut.
Espadas Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Villar onderschept slim de pass. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Leyendas OCR 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorós met een snelle inworp. Espadas Zubizarreta speelt de bal door. Barrantes rent richting de bal. Barrantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Los Arcos heeft problemen om de bal te vangen. Los Arcos passt de bal in één keer door. Fernández Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Escribano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fernández Villar onderschept slim de pass. Barrantes is nu in balbezit. Mairata Gual is nu in balbezit. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bertrán Vilanova is nu in balbezit. Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves is nu in balbezit. Nieves haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Argensó passt de bal in één keer door. Espadas Zubizarreta rent richting de bal. Espadas Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrantes de bal. Barrantes draait met de bal, schiet en ... Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 43%, Leyendas OCR 57%.
Limones - Leyendas OCR 1:0

53e minuut.
Fernández Villar heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Villar met een sublieme pass. Klungelig pakt Gómez Parra de bal. Los Arcos is nu in balbezit. Los Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mairata Gual met een sublieme pass. Gómez Parra rent richting de bal. Amorós is nu in balbezit. Los Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Los Arcos draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Barrantes rent richting de bal. Mairata Gual verovert de bal door een tackle van achteren. Mairata Gual probeert naar een medespeler te passen. Pérez Villarroya is nu in balbezit. Pérez Villarroya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
García Torre kopt de bal weg. Gutiérrez Osa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Mora rent richting de bal. Gutiérrez Osa speelt de bal door. Klungelig pakt Albentosa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Leyendas OCR 2:0

81e minuut.
Argensó kopt de bal weg. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes passt de bal met de wreef. Nieves is nu in balbezit. Nieves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Espadas Zubizarreta passt de bal in één keer door. Fernández Villar rent richting de bal. Nieves speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 38%, Leyendas OCR 62%.
Limones - Leyendas OCR 2:0