Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso Alavés Jozemi Team
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Barrientos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrientos. García Moya raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón passt de bal in één keer door. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cortina rent richting de bal. Bravo is nu in balbezit. de la Peña begaat een overtreding. de la Peña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 66%, Jozemi Team 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorioso Alavés - Jozemi Team 0:0

47e minuut.
Senouba met de inworp. de la Peña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. de la Peña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Tarradellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra passt de bal zonder na te denken. Paisán is nu in balbezit. Paisán schiet op doel. Crusat Domene bokst de bal weg. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Jozemi Team 0:1

72e minuut.
Mori rent richting de bal. Mori geeft een hoge lob. Cervián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Vera is nu in balbezit. Rodríguez Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorioso Alavés - Jozemi Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 51%, Jozemi Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorioso Alavés - Jozemi Team 1:1