Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozemi Team Los Cachorros
Normal Tactiek Primera 442
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal met de wreef. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Freitas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aulestia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urbányi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aulestia is nu in balbezit. Aulestia geeft de bal voor. Puntas is nu in balbezit. Urbányi onderschept slim de pass. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:1

13e minuut.
Espinar Sierra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aspas komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
García Medina trapt de bal weg. Cordón kopt de bal weg. Starzec geeft een hoge lob. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal in één keer door. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:2

20e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Férez speelt de bal door. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Medina met een sublieme pass. Férez kopt de bal weg. Urbányi speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Harana komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Jurado met een snelle inworp. Férez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbányi de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. de Freitas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi speelt de bal door. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:3

34e minuut.
Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Férez geeft een hoge lob. Urbányi rent richting de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. García Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:4

35e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Puntas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbányi raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbányi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. García Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:5

36e minuut.
Paisán rent richting de bal. Paisán passt de bal met de wreef. Cortina rent richting de bal. Urbányi onderschept slim de pass. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:6

37e minuut.
Aulestia met een snelle inworp. Férez rent richting de bal. Férez geeft de bal voor. Urbányi rent richting de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:7

39e minuut.
Aulestia is nu in balbezit. Férez geeft een hoge lob. Sabbioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbányi de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puntas kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:8

40e minuut.
de Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Jurado heeft problemen om de bal te vangen. Jurado geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:9

42e minuut.
Paisán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Férez rent richting de bal. Férez geeft de bal voor. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 77%, Los Cachorros 23%.
Jozemi Team - Los Cachorros 0:10

46e minuut.
Bondía komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sabbioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurado kopt de bal weg. Daar is Barla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bondía onderschept slim de pass. Bondía met een sublieme pass. Jurado is nu in balbezit. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:11

59e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Aulestia rent richting de bal. Aulestia passt de bal met de wreef. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Férez geeft de bal voor. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:12

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabaleta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Aulestia speelt de bal door. Barla rent richting de bal. Barla geeft een hoge lob. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. García Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
de Freitas probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aulestia met de inworp. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:13

78e minuut.
García Moya probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi draait met de bal, schiet en ... García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sabbioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. García Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal in één keer door. Puntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi onderschept slim de pass. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:14

86e minuut.
Férez rent richting de bal. Férez met een sublieme pass. Cervián is nu in balbezit. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ... García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbányi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:15

87e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Cervián begaat een overtreding. Urbányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Férez met een snel genomen vrije trap. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:16

88e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo passt de bal in één keer door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Los Cachorros 0:17

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aulestia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Férez probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 66%, Los Cachorros 34%.
Jozemi Team - Los Cachorros 0:17