Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PeLoTy TeaM Leyendas OCR
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Revuelta trapt de bal weg van het doel. Zanni kopt de bal weg. Jaro heeft problemen om de bal te vangen. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 1:0

27e minuut.
Pérez Villarroya kopt de bal weg. Barrantes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Villar. Fernández Villar krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Escribano de bal. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 43%, Leyendas OCR 57%.
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 2:0

68e minuut.
Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta speelt de bal door. Zanni probeert naar een medespeler te passen. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo schiet op doel. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 3:0

72e minuut.
Felipe is nu in balbezit. Felipe speelt de bal door. Zanni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Queijo de bal. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 4:0

80e minuut.
Gutiérrez Osa rent richting de bal. Zanni onderschept slim de pass. Zanni speelt de bal door. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 38%, Leyendas OCR 62%.
PeLoTy TeaM - Leyendas OCR 4:0