Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga_FC Limones
2nd Tactiek 4rombo
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Argüello geeft een hoge lob. Barrantes probeert de bal met de borst te controleren. Argüello rent richting de bal. Barrantes rent richting de bal. Barrantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sánchez Soler geeft een hoge lob. Inworp. Espadas Zubizarreta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Espadas Zubizarreta met de inworp. Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Soler met een sublieme pass. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg.

42e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves passt de bal met de wreef. Romaguera met een sublieme pass. Muñoz Vera rent richting de bal. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gento rent richting de bal. Gento draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 44%, Limones 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaga_FC - Limones 0:0

52e minuut.
Luccin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrantes rent richting de bal. Barrantes draait met de bal, schiet en ... Salvat bokst de bal weg.

58e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Romaguera onderschept slim de pass. Romaguera geeft de bal voor. Gento is nu in balbezit. Gento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorós onderschept slim de pass. Amorós speelt de bal door. Gento rent richting de bal. Gento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Argensó is nu in balbezit. Argensó passt de bal met de wreef. Muñoz Vera rent richting de bal. Muñoz Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Limones 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 31%, Limones 69%.
Malaga_FC - Limones 1:0