Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PeLoTy TeaM Jozemi Team
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barla kopt de bal weg. Aspas rent richting de bal. Zanni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanni krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Martín geeft een lange en hoge pass. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Felipe speelt de bal door. Zanni rent richting de bal. Zanni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Queijo de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 1:0

22e minuut.
Zanni probeert naar een medespeler te passen. Queijo rent richting de bal. de Freitas is nu in balbezit. Queijo onderschept slim de pass. Queijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Queijo kopt de bal weg. Zanni is nu in balbezit. Zanni geeft een lange en hoge pass. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bravo rent richting de bal. Jimena onderschept slim de pass. Jimena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Queijo de bal. Queijo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Jimena de bal. Cordón is nu in balbezit. Jimena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jimena krijgt een gele kaart. Cordón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aspas neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Felipe is nu in balbezit. Felipe speelt de bal door. Klungelig pakt de Freitas de bal. Queijo is nu in balbezit. Queijo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Felipe heeft problemen om de bal te vangen. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe maakt een afschuwelijke overtreding. Felipe krijgt een gele kaart. Aspas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bravo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paisán rent richting de bal. Paisán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Barrantes passt de bal in één keer door. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 38%, Jozemi Team 62%.
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 3:0

51e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Jimena is nu in balbezit. Jimena geeft een lange en hoge pass. Queijo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 4:0

54e minuut.
Aspas verovert de bal door een tackle van achteren. Aspas geeft een hoge lob. Jimena kopt de bal weg. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes rent richting de bal. Aspas is nu in balbezit. Aspas haalt uit met een fantastische trap. Huget probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
García Medina trapt de bal weg. Barrantes kopt de bal weg. Daar is de Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Bravo de bal. Zanni is nu in balbezit. Zanni passt de bal in één keer door. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap. García Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 5:0

77e minuut.
Aizkorreta geeft de bal voor. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo passt de bal zonder na te denken. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Revuelta rent richting de bal. Revuelta geeft een lange en hoge pass. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 6:0

90e minuut.
López Martín met een snelle inworp. Zanni rent richting de bal. Zanni geeft een hoge lob. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 36%, Jozemi Team 64%.
PeLoTy TeaM - Jozemi Team 6:0