Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozemi Team PeLoTy TeaM
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 29.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
López Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanni is nu in balbezit. Zanni passt de bal zonder na te denken. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián geeft de bal voor. Aizkorreta geeft een hoge lob. de Freitas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 0:1

17e minuut.
Barla bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín onderschept slim de pass. López Martín met een sublieme pass. Queijo heeft problemen om de bal te vangen. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Espinar Sierra rent richting de bal. Paisán rent richting de bal. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:1

36e minuut.
Barla heeft problemen om de bal te vangen. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni passt de bal zonder na te denken. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:2

41e minuut.
Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni passt de bal in één keer door. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 57%, PeLoTy TeaM 43%.
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:3

57e minuut.
Inworp. Jimena met een snelle inworp. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Queijo springt en kopt de bal. García Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Barrantes speelt de bal door. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel. García Medina bokst de bal weg.

73e minuut.
Felipe kopt de bal weg. Daar is Queijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanni is nu in balbezit. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:4

79e minuut.
Zanni geeft een hoge lob. Puntas heeft problemen om de bal te vangen. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel. García Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 64%, PeLoTy TeaM 36%.
Jozemi Team - PeLoTy TeaM 1:5