Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga_FC Glorioso Alavés
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Romaguera geeft een lange en hoge pass. Gento kopt de bal weg. Martos probeert de bal met de borst te controleren. Gento onderschept slim de pass. Gento draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sánchez Soler passt de bal in één keer door. Algorta rent richting de bal. Muñoz Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Glorioso Alavés 1:0

15e minuut.
Artabe komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Crusat Domene probeert naar een medespeler te passen. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera speelt de bal door. Muñoz Vera rent richting de bal. Muñoz Vera draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
de la Peña passt de bal met de wreef. Marín Robles heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vera draait met de bal, schiet en ... Tabeirós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mori rent richting de bal. Muñoz Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Gento rent richting de bal. Gento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Glorioso Alavés 2:0

40e minuut.
Luccin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Peña. Luccin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luccin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Muñoz Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Romaguera geeft de bal voor. Gento bereikt de bal nog maar net als eerste. Martos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gento raakt geblesseerd tijdens het duel. Romaguera neemt de penalty, wat een uithaal! Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 36%, Glorioso Alavés 64%.
Malaga_FC - Glorioso Alavés 2:0

60e minuut.
Luccin speelt de bal door. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera passt de bal in één keer door. Muñoz Vera rent richting de bal. Muñoz Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Glorioso Alavés 3:0

77e minuut.
Marín Robles heeft problemen om de bal te vangen. Senouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marín Robles zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Marín Robles moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marín Robles schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft een lange en hoge pass. Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gento bereikt de bal nog maar net als eerste. Gento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Senouba kopt de bal weg. de la Peña is nu in balbezit. Luccin begaat een overtreding. Luccin krijgt een gele kaart. de la Peña roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de la Peña kan niet meer verder spelen. Torres Belén komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Tabeirós geeft de bal voor. Mori kopt de bal weg. Martos controleert de bal met de borst. Gento is nu in balbezit. Gento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gento is nu in balbezit. Gento haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 36%, Glorioso Alavés 64%.
Malaga_FC - Glorioso Alavés 3:0