Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozemi Team Malaga_FC
Normal Tactiek 2nd
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Cervián is nu in balbezit. Gento rent richting de bal. Cervián is nu in balbezit. Gento onderschept slim de pass. Gento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puntas geeft de bal voor. Inworp. Argüello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gento controleert de bal met de borst. Gento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra passt de bal zonder na te denken. Cordón probeert naar een medespeler te passen. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisán haalt uit met een fantastische trap. Salvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
García Álvarez passt de bal zonder na te denken. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera speelt de bal door. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera schiet op doel. García Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Romaguera verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera speelt de bal door. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap. de Freitas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Luccin onderschept slim de pass. Espinar Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaguera krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cordón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinar Sierra rent richting de bal. Argüello onderschept slim de pass. Bravo is nu in balbezit. Bravo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tabeirós trapt de bal weg van het doel. Romaguera rent richting de bal. Romaguera geeft een lange en hoge pass. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Malaga_FC 0:1

40e minuut.
Gento is nu in balbezit. Gento passt de bal zonder na te denken. Luccin probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Vera rent richting de bal. Muñoz Vera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
García Medina trapt de bal weg van het doel. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Espinar Sierra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Espinar Sierra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
García Moya rent richting de bal. Sánchez Soler begaat een overtreding. García Moya raakt geblesseerd tijdens het duel. Barla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 47%, Malaga_FC 53%.
Jozemi Team - Malaga_FC 0:1

50e minuut.
Cortina geeft een hoge lob. Romaguera probeert de bal met de borst te controleren. Romaguera speelt de bal door. Klungelig pakt Muñoz Vera de bal. Muñoz Vera schiet op doel. García Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cortina rent richting de bal. Cortina met een sublieme pass. Luccin rent richting de bal. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jozemi Team - Malaga_FC 1:1

77e minuut.
Muñoz Vera geeft een hoge lob. Romaguera rent richting de bal. Gento rent richting de bal. Gento draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puntas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Malaga_FC 1:2

80e minuut.
Luccin met een sublieme pass. Klungelig pakt Romaguera de bal. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gento rent richting de bal. Gento haalt uit met een fantastische trap. García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozemi Team - Malaga_FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozemi Team 73%, Malaga_FC 27%.
Jozemi Team - Malaga_FC 1:3