Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga_FC Jozemi Team
2nd Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


23e minuut.
Gento verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortina. Cortina krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas onderschept slim de pass. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra schiet op doel. Salvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paisán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Jozemi Team 0:1

37e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Romaguera onderschept slim de pass. Romaguera probeert naar een medespeler te passen. Gento rent richting de bal. Gento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Moya met een snelle inworp. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Vera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 44%, Jozemi Team 56%.
Malaga_FC - Jozemi Team 0:1

48e minuut.
Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Romaguera verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera speelt de bal door. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Sánchez Soler onderschept slim de pass. Muñoz Vera speelt de bal door. Gento is nu in balbezit. Gento draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Argüello zal de hoekschop nemen. Romaguera springt en kopt de bal. Daar is Gento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malaga_FC - Jozemi Team 1:1

65e minuut.
Marín Robles geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Moya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Romaguera verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera speelt de bal door. Klungelig pakt Muñoz Vera de bal. Gento bereikt de bal nog maar net als eerste. Gento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga_FC - Jozemi Team 2:1

73e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gento onderschept slim de pass. Muñoz Vera is nu in balbezit. Gento is nu in balbezit. Gento schiet op doel. García Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles geeft een lange en hoge pass. de Freitas controleert de bal met de borst. Gento is nu in balbezit. Gento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
García Moya kopt de bal weg. Chozas heeft problemen om de bal te vangen. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malaga_FC - Jozemi Team 2:2

79e minuut.
de Freitas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Soler met de inworp. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga_FC 39%, Jozemi Team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaga_FC - Jozemi Team 2:2