Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limones Los Cachorros
4rombo Tactiek Primera 442
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Urbányi is nu in balbezit. Amorós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni verovert de bal door een tackle van achteren. Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:1

7e minuut.
Rodríguez Harana kopt de bal weg. Zabaleta geeft de bal voor. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:2

13e minuut.
Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta passt de bal met de wreef. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:3

15e minuut.
Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana geeft een lange en hoge pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni geeft de bal voor. Urbányi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:4

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aulestia komt het veld opgelopen.

24e minuut.
López-Cedrón Freije is nu in balbezit. Sabbioni onderschept slim de pass. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:5

25e minuut.
Urbányi passt de bal met de wreef. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni speelt de bal door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:6

31e minuut.
Klungelig pakt Gómez Parra de bal. Urbányi rent richting de bal. Urbányi passt de bal zonder na te denken. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:7

40e minuut.
Bondía met een sublieme pass. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta passt de bal in één keer door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garcés rent richting de bal. Aulestia is nu in balbezit. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 75%, Los Cachorros 25%.
Limones - Los Cachorros 0:7

46e minuut.
Jurado komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Argensó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondía is nu in balbezit. Bondía passt de bal in één keer door. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barrantes kopt de bal weg. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta geeft een hoge lob. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López-Cedrón Freije heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:8

57e minuut.
Zabaleta speelt de bal door. Sabbioni speelt de bal door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:9

58e minuut.
Esguerra kopt de bal weg. Casacuberta geeft de bal voor. Urbányi kopt de bal weg. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez Mora geeft een lange en hoge pass. Starzec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casacuberta geeft een hoge lob. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Urbányi passt de bal zonder na te denken. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - Los Cachorros 0:10

68e minuut.
Inworp. Férez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Espadas Zubizarreta met de inworp. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrantes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barrantes kan niet meer verder spelen. Galíndez komt het veld opgelopen. Nieves zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Filinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta passt de bal met de wreef. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 69%, Los Cachorros 31%.
Limones - Los Cachorros 0:10