Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros Limones
Primera 442 Tactiek 4rombo
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 25.4
goed Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Casacuberta geeft de bal voor. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal met de wreef. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
López-Cedrón Freije heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zabaleta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López-Cedrón Freije trapt de bal weg. Zabaleta kopt de bal weg. Urbányi rent richting de bal. Urbányi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 1:0

15e minuut.
Zabaleta met een sublieme pass. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 2:0

16e minuut.
Pérez Mora speelt de bal door. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Casacuberta passt de bal zonder na te denken. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Garcés de bal. Rodríguez Harana met een sublieme pass. López-Cedrón Freije geeft de bal voor. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 3:0

24e minuut.
Argensó met een sublieme pass. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal met de wreef. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. López-Cedrón Freije trapt de bal weg van het doel. Zabaleta kopt de bal weg. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi passt de bal met de wreef. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 24%, Limones 76%.
Los Cachorros - Limones 4:0

59e minuut.
Rodríguez Harana met een sublieme pass. Gómez Parra is nu in balbezit. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi geeft de bal voor. Millán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 5:0

61e minuut.
Sabbioni kopt de bal weg. Klungelig pakt García Torre de bal. Zabaleta rent richting de bal. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Millán bokst de bal weg. Millán speelt de bal door. Zabaleta kopt de bal weg. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zabaleta geeft een hoge lob. García Torre heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel. Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 6:0

70e minuut.
Argensó rent richting de bal. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta geeft een hoge lob. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sabbioni geeft de bal voor. Urbányi rent richting de bal. Urbányi geeft een hoge lob. Daar is Sabbioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pérez Mora probeert de bal aan de voet te houden. Bondía is nu in balbezit. Bondía met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Millán met een harde bal richting middenveld. Bondía kopt de bal weg. Sabbioni geeft een hoge lob. Urbányi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Urbányi passt de bal met de wreef. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Gómez Parra rent richting de bal. Urbányi onderschept slim de pass. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casacuberta passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Limones 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 15%, Limones 85%.
Los Cachorros - Limones 7:0