Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PeLoTy TeaM Glorioso Alavés
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aizkorreta zal de hoekschop nemen. Queijo maakt een snoekduik en kopt de bal. Crusat Domene bokst de bal weg.

5e minuut.
López Martín geeft de bal voor. Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta geeft een hoge lob. López Martín rent richting de bal. López Martín geeft een lange en hoge pass. Crusat Domene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori passt de bal met de wreef. Felipe met een sublieme pass. Queijo is nu in balbezit. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 1:0

25e minuut.
Torres Belén verovert de bal door een tackle van achteren. Felipe is nu in balbezit. Torres Belén begaat een overtreding. Torres Belén krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aizkorreta. Barrientos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarradellas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Vera heeft problemen om de bal te vangen. Revuelta probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vera rent richting de bal. Rodríguez Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huget bereikt de bal nog maar net als eerste. Huget geeft de bal voor. López Martín kopt de bal weg. Queijo probeert de bal met de borst te controleren. Queijo schiet op doel. Crusat Domene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Martos de bal. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 2:0

40e minuut.
Barrantes met een snelle inworp. López Martín geeft een lange en hoge pass. Queijo probeert de bal met de borst te controleren. Queijo haalt uit met een fantastische trap. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aizkorreta neemt de hoekschop. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 32%, Glorioso Alavés 68%.
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 2:0

47e minuut.
Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Martín rent richting de bal. López Martín geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 3:0

67e minuut.
Barrantes passt de bal met de wreef. Zanni is nu in balbezit. Zanni passt de bal in één keer door. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Barrantes passt de bal zonder na te denken. Felipe rent richting de bal. Carrión Delgado probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vera rent richting de bal. Rodríguez Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tortosa met een sublieme pass. Zanni kopt de bal weg. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queijo is nu in balbezit. Queijo draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Queijo is nu in balbezit. Martos rent richting de bal. Queijo onderschept slim de pass. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 4:0

83e minuut.
Aizkorreta passt de bal zonder na te denken. Daar is Martos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 24%, Glorioso Alavés 76%.
PeLoTy TeaM - Glorioso Alavés 4:0