Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PeLoTy TeaM Limones
Normal Tactiek 4rombo
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 24.2
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Barrantes kopt de bal weg. Amorós heeft problemen om de bal te vangen. Argensó is nu in balbezit. Zanni rent richting de bal. Zanni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Queijo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Limones 1:0

18e minuut.
Barrantes kopt de bal weg. Klungelig pakt Queijo de bal. García Torre rent richting de bal. Queijo onderschept slim de pass. Queijo schiet op doel. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Barrantes probeert de bal met de borst te controleren. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes met een sublieme pass. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo draait met de bal, schiet en ... Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Limones 2:0

43e minuut.
Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Zanni rent richting de bal. Zanni passt de bal met de wreef. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 45%, Limones 55%.
PeLoTy TeaM - Limones 2:0

49e minuut.
Revuelta met een sublieme pass. Felipe rent richting de bal. Felipe speelt de bal door. Queijo rent richting de bal. Queijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Limones 3:0

57e minuut.
García Torre speelt de bal door. Gómez Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Queijo is nu in balbezit. Queijo haalt uit met een fantastische trap. Millán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PeLoTy TeaM - Limones 4:0

65e minuut.
Pérez Mora met een sublieme pass. Garcés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felipe. Garcés roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Garcés kan niet meer verder spelen. Avilés komt het veld opgelopen. García Torre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves is nu in balbezit. Nieves schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PeLoTy TeaM 44%, Limones 56%.
PeLoTy TeaM - Limones 4:0