Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limones PeLoTy TeaM
4rombo Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Queijo is nu in balbezit. García Torre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Queijo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limones - PeLoTy TeaM 0:1

6e minuut.
Zanni met een sublieme pass. Klungelig pakt Aizkorreta de bal. García Torre begaat een overtreding. García Torre krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe onderschept slim de pass. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves is nu in balbezit. Nieves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Limones - PeLoTy TeaM 1:1

17e minuut.
Zanni rent richting de bal. Zanni passt de bal in één keer door. Queijo rent richting de bal. Queijo draait met de bal, schiet en ... López-Cedrón Freije probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
López Martín heeft problemen om de bal te vangen. Espadas Zubizarreta met een sublieme pass. Nieves is nu in balbezit. Nieves haalt uit met een fantastische trap. Tortosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
López-Cedrón Freije heeft problemen om de bal te vangen. Queijo begaat een overtreding. López-Cedrón Freije is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Torre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jimena rent richting de bal. Barrantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrantes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 51%, PeLoTy TeaM 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limones - PeLoTy TeaM 1:1

67e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fernández Nicolás de bal onder controle te krijgen. Espadas Zubizarreta is nu in balbezit. Espadas Zubizarreta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tortosa met een harde bal richting middenveld. Zanni heeft problemen om de bal te vangen. Zanni geeft een lange en hoge pass. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta passt de bal met de wreef. Queijo is nu in balbezit. Queijo draait met de bal, schiet en ... López-Cedrón Freije probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aizkorreta zal de hoekschop nemen. López Martín geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Avilés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez Montoro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limones 73%, PeLoTy TeaM 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limones - PeLoTy TeaM 1:1