Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros Glorioso Alavés
Primera 442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén begaat een overtreding. Rodríguez Harana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Harana met een snel genomen vrije trap. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal in één keer door. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bondía rent richting de bal. Bondía passt de bal zonder na te denken. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta met een sublieme pass. Sabbioni speelt de bal door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 1:0

10e minuut.
Bondía probeert naar een medespeler te passen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi passt de bal zonder na te denken. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondía met een snelle inworp. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Urbányi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zabaleta passt de bal met de wreef. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Sabbioni heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 2:0

16e minuut.
Urbányi is nu in balbezit. Urbányi passt de bal zonder na te denken. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 3:0

20e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Inworp. Zabaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Sabbioni krijgt zijn hoofd ertegen. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Aulestia komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi passt de bal zonder na te denken. Zabaleta met een sublieme pass. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Tarradellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal in één keer door. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 4:0

28e minuut.
Aulestia met een sublieme pass. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Urbányi de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 5:0

30e minuut.
Tarradellas rent richting de bal. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta passt de bal in één keer door. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Aulestia kopt de bal weg. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 6:0

39e minuut.
Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi speelt de bal door. Sabbioni rent richting de bal. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 19%, Glorioso Alavés 81%.
Los Cachorros - Glorioso Alavés 7:0

46e minuut.
García Hervás komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta met een sublieme pass. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zabaleta met een sublieme pass. García Hervás rent richting de bal. García Hervás passt de bal met de wreef. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Doeltrap. Martos trapt de bal weg van het doel. García Hervás kopt de bal weg. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal met de wreef. García Hervás speelt de bal door. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene bokst de bal weg. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 8:0

70e minuut.
Inworp. Férez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Férez probeert naar een medespeler te passen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni verovert de bal door een tackle van achteren. Sabbioni schiet op doel. Crusat Domene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 9:0

75e minuut.
Férez passt de bal zonder na te denken. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. Sabbioni probeert de bal aan de voet te houden. Crusat Domene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 10:0

77e minuut.
Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta passt de bal met de wreef. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Glorioso Alavés 11:0

82e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Urbányi passt de bal met de wreef. Férez met een sublieme pass. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bondía met een snelle inworp. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft de bal voor. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel. Crusat Domene bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 12%, Glorioso Alavés 88%.
Los Cachorros - Glorioso Alavés 11:0