Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso Alavés Los Cachorros
Normal Tactiek Primera 442
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Bondía is nu in balbezit. Bondía passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:1

10e minuut.
Zabaleta kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbányi de bal. Barrientos is nu in balbezit. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Casacuberta kopt de bal weg. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi passt de bal zonder na te denken. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:2

13e minuut.
Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:3

16e minuut.
Senouba rent richting de bal. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía passt de bal met de wreef. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:4

21e minuut.
Torres Belén rent richting de bal. Casacuberta geeft een lange en hoge pass. Sabbioni kopt de bal weg. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:5

22e minuut.
Sabbioni passt de bal met de wreef. Urbányi is nu in balbezit. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:6

23e minuut.
Aulestia komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Morientes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel. Crusat Domene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:7

31e minuut.
Casacuberta passt de bal zonder na te denken. Bondía met een sublieme pass. Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aulestia passt de bal zonder na te denken. Daar is Zabaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres Belén. Torres Belén krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bondía kopt de bal weg. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni schiet op doel. Crusat Domene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Aulestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulestia geeft een hoge lob. Sabbioni is nu in balbezit. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:8

39e minuut.
Crusat Domene trapt de bal weg. Aulestia kopt de bal weg. Sabbioni probeert de bal aan de voet te houden. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbányi schiet op doel. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:9

45e minuut.
Sabbioni kan de bal niet met de borst controleren. Rosas begaat een overtreding. Sabbioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aulestia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urbányi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 86%, Los Cachorros 14%.
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:10

46e minuut.
Zabaleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabbioni met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Hervás komt het veld opgelopen.

48e minuut.
García Hervás met een sublieme pass. Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bondía is nu in balbezit. Sabbioni rent richting de bal. Bondía is nu in balbezit. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Urbányi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:11

49e minuut.
Klungelig pakt Casacuberta de bal. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt geeft een hoge lob. Sabbioni probeert de bal met de borst te controleren. Sabbioni schiet op doel. De bal raakt de paal. Urbányi rent richting de bal. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:12

52e minuut.
Zabaleta onderschept slim de pass. Tarradellas rent richting de bal. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta geeft een lange en hoge pass. Urbányi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Sabbioni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbányi de bal. Urbányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tarradellas rent richting de bal. García Hervás onderschept slim de pass. García Hervás probeert naar een medespeler te passen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sabbioni heeft problemen om de bal te vangen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni onderschept slim de pass. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:13

63e minuut.
García Hervás is nu in balbezit. García Hervás passt de bal zonder na te denken. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Urbányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Hervás rent richting de bal. García Hervás geeft een lange en hoge pass. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:14

66e minuut.
García Hervás onderschept slim de pass. García Hervás geeft een lange en hoge pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... Crusat Domene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zabaleta kan de bal niet met de borst controleren. Zabaleta met een sublieme pass. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbányi draait met de bal, schiet en ... Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Férez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Férez de bal. Férez geeft de bal voor. Urbányi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:15

71e minuut.
Bondía passt de bal zonder na te denken. Zabaleta met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:16

73e minuut.
Zabaleta met een sublieme pass. Starzec geeft de bal voor. Urbányi kopt de bal weg. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía passt de bal met de wreef. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap. Crusat Domene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:17

77e minuut.
Férez probeert naar een medespeler te passen. Martos geeft de bal voor. Occhiuto kopt de bal weg. Urbányi kan de bal niet met de borst controleren. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Tarradellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sabbioni passt de bal in één keer door. Zabaleta speelt de bal door. Sabbioni rent richting de bal. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:18

83e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni passt de bal in één keer door. Bondía heeft problemen om de bal te vangen. Bondía geeft een lange en hoge pass. Urbányi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas passt de bal zonder na te denken. Férez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbányi de bal. Urbányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martos bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi verovert de bal door een tackle van achteren. Sabbioni is nu in balbezit. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zabaleta is nu in balbezit. Férez heeft problemen om de bal te vangen. Zabaleta met een sublieme pass. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso Alavés 85%, Los Cachorros 15%.
Glorioso Alavés - Los Cachorros 0:18