Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grugba Torpedos Utd
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Urzanqui is nu in balbezit. Urzanqui geeft een lange en hoge pass. Figueiras García rent richting de bal. Figueiras García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torpedos Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 53%, Torpedos Utd 47%.
Grugba - Torpedos Utd 0:1

53e minuut.
Busquets speelt de bal door. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz met een sublieme pass. Medrano is nu in balbezit. Medrano draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Sáez Martínez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Busquets rent richting de bal. Sáez Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez Martínez geeft een lange en hoge pass. Carral rent richting de bal. Carral haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Soler speelt de bal door. Etxániz rent richting de bal. Etxániz passt de bal met de wreef. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbero de bal onder controle te krijgen. Busquets rent richting de bal. Medrano is nu in balbezit. Medrano haalt uit met een fantastische trap. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grugba - Torpedos Utd 1:1

81e minuut.
Zárraga probeert naar een medespeler te passen. Pérez Vior is nu in balbezit. Pérez Vior geeft de bal voor. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Busquets met een sublieme pass. Medrano rent richting de bal. Barbero is nu in balbezit. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torpedos Utd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 45%, Torpedos Utd 55%.
Grugba - Torpedos Utd 2:1