Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamoneo F.C. Guethoreloaded
442 Tactiek Ataque Nueva
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Lepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Britador rent richting de bal. Britador probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dorronsoro verovert de bal door een tackle van achteren. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Hanefi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 0:1

14e minuut.
Inworp. Gálvez Obrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo geeft de bal voor. Mangas kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prelević met een sublieme pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski passt de bal zonder na te denken. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... González Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Arrillaga met een sublieme pass. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Lepa probeert naar een medespeler te passen. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Liechti onderschept slim de pass. Liechti met een sublieme pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski schiet op doel. González Menéndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 1:1

23e minuut.
Generati geeft een hoge lob. Liechti kopt de bal weg. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel. González Menéndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 2:1

33e minuut.
García Pérez geeft een hoge lob. Inworp. Koprowski met een snelle inworp. Liechti geeft een lange en hoge pass. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen. González Menéndez bokst de bal weg.

44e minuut.
Gálvez Obrero heeft problemen om de bal te vangen. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 35%, Guethoreloaded 65%.
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 3:1

60e minuut.
Morcillo geeft een hoge lob. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liechti de bal. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 4:1

65e minuut.
Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador begaat een overtreding. Dorronsoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Britador probeert naar een medespeler te passen. Dorronsoro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vlădoiu kopt de bal weg. Daar is Koprowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Liechti is nu in balbezit. Liechti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Morcillo rent richting de bal. Morcillo geeft een lange en hoge pass. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 43%, Guethoreloaded 57%.
Mamoneo F.C. - Guethoreloaded 4:2