Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maderitos BAYER DE MUNCHI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Pachés met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal met de wreef. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Solozábal geeft een lange en hoge pass. González Martín rent richting de bal. Cebrián is nu in balbezit. González Martín is nu in balbezit. González Martín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Anievas trapt de bal weg van het doel. Ballesta rent richting de bal. Ballesta passt de bal in één keer door. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cebrián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roldán Freire rent richting de bal. Chozas onderschept slim de pass. Chozas haalt uit met een fantastische trap. Bilbao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - BAYER DE MUNCHI 0:1

23e minuut.
Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta rent richting de bal. Ballesta draait met de bal, schiet en ... García Llamas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Graus rent richting de bal. Graus geeft een lange en hoge pass. Louzao rent richting de bal. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián haalt uit met een fantastische trap. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 67%, BAYER DE MUNCHI 33%.
maderitos - BAYER DE MUNCHI 0:1

52e minuut.
Ballesta rent richting de bal. Chozas is nu in balbezit. Ballesta is nu in balbezit. Chozas is nu in balbezit. Chozas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Graus met een snelle inworp. Ribera geeft de bal voor. Daar is Baraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Martín is nu in balbezit. González Martín schiet op doel. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maderitos - BAYER DE MUNCHI 1:1

58e minuut.
García Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas is nu in balbezit. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chozas is nu in balbezit. García Llamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gilabert rent richting de bal. Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire is nu in balbezit. Bautista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roldán Freire raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roldán Freire kan niet meer verder spelen. Díez Nogueiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 54%, BAYER DE MUNCHI 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maderitos - BAYER DE MUNCHI 1:1