Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club Mamoneo F.C.
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Verger is nu in balbezit. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti passt de bal met de wreef. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:1

9e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa speelt de bal door. Prelević rent richting de bal. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg.

14e minuut.
Liechti onderschept slim de pass. Lopes rent richting de bal. Liechti onderschept slim de pass. Liechti geeft de bal voor. Prelević krijgt zijn hoofd ertegen. Abaeto bokst de bal weg. Abaeto speelt de bal door. Lepa kopt de bal weg. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liechti rent richting de bal. Liechti geeft een hoge lob. Paal!

16e minuut.
Canavessi geeft een lange en hoge pass. Prelević kopt de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Valdo rent richting de bal. Prelević rent richting de bal. Prelević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abaeto met een harde bal richting middenveld. Liechti kopt de bal weg. Żmijewski kan de bal niet met de borst controleren. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Valdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelević rent richting de bal. Prelević passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal in één keer door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Żmijewski rent richting de bal. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević schiet op doel. Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hanefi speelt de bal door. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prelević de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti speelt de bal door. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 78%, Mamoneo F.C. 22%.
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:2

48e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft de bal voor. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft de bal voor. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:3

51e minuut.
Liechti passt de bal met de wreef. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Koprowski rent richting de bal. Verger onderschept slim de pass. Verger geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alcázar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Larios komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sánchez Soriano speelt de bal door. Klungelig pakt Prelević de bal. Prelević passt de bal in één keer door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Prelević verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević passt de bal met de wreef. Żmijewski rent richting de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:4

72e minuut.
Koprowski met de inworp. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachón. Liechti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Prelević met een sublieme pass. Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepa geeft de bal voor. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaeto bokst de bal weg. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:5

78e minuut.
Martínez Acosta passt de bal zonder na te denken. Tost rent richting de bal. Tost passt de bal met de wreef. Koprowski rent richting de bal. Koprowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lepa passt de bal met de wreef. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti is nu in balbezit. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:6

85e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Prelević probeert de bal aan de voet te houden. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:7

87e minuut.
Nachón rent richting de bal. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti met een sublieme pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Verger met een sublieme pass. Lepa is nu in balbezit. Lepa passt de bal zonder na te denken. Koprowski rent richting de bal. Koprowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 92%, Mamoneo F.C. 8%.
Wanderers Football Club - Mamoneo F.C. 0:7