Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYER DE MUNCHI f.c guerreros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Blasco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarreal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - f.c guerreros 1:0

23e minuut.
Daar is Cabranes Llavona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louzao is nu in balbezit. Cabranes Llavona begaat een overtreding. Cabranes Llavona krijgt een gele kaart. Louzao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Louzao kan niet meer verder spelen. Lamuela komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasco verovert de bal door een tackle van achteren. Blasco probeert naar een medespeler te passen. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ramiro rent richting de bal. Ballesta is nu in balbezit. Ballesta passt de bal met de wreef. Chozas rent richting de bal. Chozas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ezquerro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 30%, f.c guerreros 70%.
BAYER DE MUNCHI - f.c guerreros 1:0

59e minuut.
Blasco met een sublieme pass. Ballesta heeft problemen om de bal te vangen. Ballesta passt de bal in één keer door. Chozas rent richting de bal. Chozas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bautista rent richting de bal. Blasco onderschept slim de pass. Blasco passt de bal in één keer door. Daar is Parera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Blasco met de inworp. Ramiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro geeft de bal voor. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista geeft een hoge lob. Besora kopt de bal weg. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Lamuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalvilla rent richting de bal. Villalvilla passt de bal met de wreef. Cabranes Llavona is nu in balbezit. Cabranes Llavona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Lamuela met een snelle inworp. Pachés is nu in balbezit. Parera onderschept slim de pass. Parera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 41%, f.c guerreros 59%.
BAYER DE MUNCHI - f.c guerreros 1:0