Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maderitos juanaka03
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Graus rent richting de bal. Biempica verovert de bal door een tackle van achteren. Gilabert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gilabert krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Graus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilabert rent richting de bal. Villena begaat een overtreding. Villena krijgt een gele kaart.

45e minuut.
García Miranda met een sublieme pass. Solozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solozábal passt de bal in één keer door. González Martín rent richting de bal. González Martín haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 34%, juanaka03 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maderitos - juanaka03 0:0

54e minuut.
García Miranda passt de bal met de wreef. Cebrián is nu in balbezit. Cebrián passt de bal zonder na te denken. González Martín is nu in balbezit. González Martín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal geeft de bal voor. Fagoaga rent richting de bal. Fagoaga draait met de bal, schiet en ... Bilbao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maderitos - juanaka03 0:1

58e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera geeft een lange en hoge pass. Alonso Fueyo rent richting de bal. González Martín verovert de bal door een tackle van achteren. González Martín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maderitos - juanaka03 1:1

68e minuut.
Daar is Gilabert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso Fueyo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilabert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gilabert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ribera de bal. Ribera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maderitos 41%, juanaka03 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maderitos - juanaka03 1:1