Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded Wanderers Football Club
Ataque Nueva Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez met een sublieme pass. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morcillo is nu in balbezit. Morcillo passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 1:0

16e minuut.
Arrillaga kopt de bal weg. Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal zonder na te denken. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida geeft een lange en hoge pass. Valdo kopt de bal weg. Sobrino Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 2:0

29e minuut.
Arrillaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez Soriano is nu in balbezit. Arrillaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arrillaga geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morcillo rent richting de bal. Morcillo passt de bal met de wreef. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 3:0

38e minuut.
Valdo kopt de bal weg. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez speelt de bal door. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Larios probeert de bal aan de voet te houden. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Valdo heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Villanueva Angulo is nu in balbezit. Riopedre onderschept slim de pass. Riopedre probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 35%, Wanderers Football Club 65%.
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 3:0

49e minuut.
Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez geeft een hoge lob. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel. Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 4:0

55e minuut.
Arrillaga is nu in balbezit. Arrillaga geeft een hoge lob. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Riopedre rent richting de bal. Riopedre geeft een lange en hoge pass. Morcillo rent richting de bal. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abaeto met een harde bal richting middenveld. Dorronsoro kopt de bal weg. Daar is Morcillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morcillo geeft de bal voor. Mejía Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 5:0

74e minuut.
Nachón met een sublieme pass. Villanueva Angulo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riopedre. Riopedre krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sánchez Soriano rent richting de bal. Dorronsoro verovert de bal door een tackle van achteren. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro verovert de bal door een tackle van achteren. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Abaeto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobrino Rodríguez zal de hoekschop nemen. Mejía Pérez kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Arrillaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
García Pérez geeft de bal voor. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida passt de bal in één keer door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martínez Acosta passt de bal met de wreef. Riopedre met een sublieme pass. Tost heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tost is nu in balbezit. Tost passt de bal met de wreef. Riopedre speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 6:0

90e minuut.
Dorronsoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Babangida de bal. Babangida geeft de bal voor. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 27%, Wanderers Football Club 73%.
Guethoreloaded - Wanderers Football Club 6:0