Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club Guethoreloaded
Normal Tactiek Ataque Nueva
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 43.6
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Morcillo is nu in balbezit. Sánchez Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida speelt de bal door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abaeto speelt de bal door. Daar is Verger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Morcillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mejía Pérez geeft een lange en hoge pass. Villanueva Angulo probeert de bal aan de voet te houden. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro draait met de bal, schiet en ... Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:1

17e minuut.
Verger passt de bal met de wreef. Inworp. Grandi met de inworp. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lopes kopt de bal weg. Riopedre geeft de bal voor. Valdo controleert de bal met de borst. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sobrino Rodríguez met een sublieme pass. Tost is nu in balbezit. Morcillo onderschept slim de pass. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Lopes de bal. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alcázar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verger is nu in balbezit. Morcillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morcillo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Abaeto speelt de bal door. Babangida heeft problemen om de bal te vangen. Babangida speelt de bal door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lopes onderschept slim de pass. Lopes speelt de bal door. Mejía Pérez speelt de bal door. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 71%, Guethoreloaded 29%.
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:2

48e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre geeft een lange en hoge pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dorronsoro speelt de bal door. Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sobrino Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía Pérez geeft een lange en hoge pass. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:3

81e minuut.
Grandi geeft de bal voor. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:4

83e minuut.
Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez speelt de bal door. Grandi rent richting de bal. Grandi geeft een hoge lob. Valdo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morcillo rent richting de bal. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:5

90e minuut.
Santiago geeft de bal voor. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 77%, Guethoreloaded 23%.
Wanderers Football Club - Guethoreloaded 0:5