Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanaka03 Mamoneo F.C.
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 43
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Generati rent richting de bal. Generati geeft de bal voor. Klungelig pakt Borja de bal. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:1

5e minuut.
Koprowski speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. Liechti schiet op doel. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. Pérez Santamaría bokst de bal weg.

11e minuut.
Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Liechti kopt de bal weg. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:2

16e minuut.
Koprowski onderschept slim de pass. Daar is Koprowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Żmijewski springt en kopt de bal. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Liechti rent richting de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. Pérez Santamaría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Prelević speelt de bal door. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Liechti rent richting de bal. Liechti haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Borja de bal. Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal met de wreef. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:4

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prelević met een snelle inworp. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa geeft een lange en hoge pass. Liechti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa passt de bal in één keer door. Liechti controleert de bal met de borst. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cristóbal passt de bal zonder na te denken. Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski begaat een overtreding. Koprowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Żmijewski rent richting de bal. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:5

41e minuut.
Biempica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu geeft de bal voor. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 90%, Mamoneo F.C. 10%.
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:6

48e minuut.
Alonso Fueyo heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Lepa rent richting de bal. Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koprowski de bal. Koprowski geeft de bal voor. Pérez Santamaría bokst de bal weg.

56e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Prelević is nu in balbezit. Prelević met een sublieme pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:7

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepa met de inworp. Klungelig pakt Prelević de bal. Prelević geeft de bal voor. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal met de wreef. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pérez Santamaría met een sublieme pass. Gavrilescu kopt de bal weg. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Armada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft de bal voor. Żmijewski springt en kopt de bal. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal met de wreef. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 85%, Mamoneo F.C. 15%.
juanaka03 - Mamoneo F.C. 0:7