Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamoneo F.C. juanaka03
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Koprowski kopt de bal weg. Prelević is nu in balbezit. Ismael is nu in balbezit. Prelević verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Prelević geeft de bal voor. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Liechti is nu in balbezit. Liechti draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 1:0

11e minuut.
Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 2:0

22e minuut.
Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti geeft een lange en hoge pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 3:0

26e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manrique de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Koprowski met de inworp. Liechti is nu in balbezit. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 4:0

30e minuut.
Elía probeert de bal met de borst te controleren. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prelević de bal. Prelević geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 5:0

33e minuut.
Prelević speelt de bal door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 6:0

39e minuut.
Koprowski speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 7:0

41e minuut.
Cristóbal is nu in balbezit. Cristóbal geeft de bal voor. Żmijewski kopt de bal weg. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 8:0

45e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Koprowski rent richting de bal. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 19%, juanaka03 81%.
Mamoneo F.C. - juanaka03 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Martín García de bal. Alonso Fueyo rent richting de bal. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gavrilescu kopt de bal weg. Daar is Koprowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprowski speelt de bal door. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koprowski passt de bal met de wreef. Liechti rent richting de bal. Liechti met een sublieme pass. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Pérez Santamaría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Koprowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski geeft een lange en hoge pass. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 10:0

65e minuut.
Prelević verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević speelt de bal door. Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 11:0

73e minuut.
Koprowski passt de bal met de wreef. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti rent richting de bal. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liechti rent richting de bal. Liechti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Inworp. Koprowski met een snelle inworp. Gavrilescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alonso Fueyo is nu in balbezit. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Liechti is nu in balbezit. Liechti schiet op doel. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Prelević geeft de bal voor. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 12:0

90e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Liechti rent richting de bal. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - juanaka03 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 19%, juanaka03 81%.
Mamoneo F.C. - juanaka03 13:0