Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYER DE MUNCHI Atlético Kabout
Normal Tactiek 4-2-1-1-2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 32.8
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Besora is nu in balbezit. Besora passt de bal in één keer door. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto geeft de bal voor. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ponianto speelt de bal door. Pachés is nu in balbezit. Riiel onderschept slim de pass. Macán is nu in balbezit. Macán schiet op doel. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ballesta passt de bal zonder na te denken. Besora rent richting de bal. Macán maakt een afschuwelijke overtreding. Macán krijgt een gele kaart. Besora raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Pachés is nu in balbezit. Riiel onderschept slim de pass. Riiel probeert naar een medespeler te passen. Macán bereikt de bal nog maar net als eerste. Macán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ballesta geeft een hoge lob. Madincea speelt de bal door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński geeft de bal voor. Ponianto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Atlético Kabout 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraja met de inworp. Ponianto met een sublieme pass. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 67%, Atlético Kabout 33%.
BAYER DE MUNCHI - Atlético Kabout 0:1

48e minuut.
Madincea passt de bal in één keer door. Soszyński rent richting de bal. Soszyński passt de bal in één keer door. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Louzao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponianto met de inworp. Riiel is nu in balbezit. Riiel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 59%, Atlético Kabout 41%.
BAYER DE MUNCHI - Atlético Kabout 0:1