Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club maderitos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Erostarbe Tubilla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ribera de bal onder controle te krijgen. Lopes speelt de bal door. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Roldán Freire is nu in balbezit. Verger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roldán Freire. Roldán Freire krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Nachón rent richting de bal. Graus verovert de bal door een tackle van achteren. Graus passt de bal met de wreef. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Erostarbe Tubilla geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Cortina met de inworp. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo draait met de bal, schiet en ... Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 33%, maderitos 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wanderers Football Club - maderitos 0:0

48e minuut.
Martínez Acosta rent richting de bal. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta rent richting de bal. Villanueva Angulo is nu in balbezit. Villanueva Angulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sánchez Soriano geeft een hoge lob. Lopes rent richting de bal. Lopes geeft een lange en hoge pass. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Solozábal heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Soriano rent richting de bal. Solozábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solozábal krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Villanueva Angulo passt de bal in één keer door. González Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopes krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gilabert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díez Nogueiro komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Alcázar passt de bal met de wreef. García Llamas probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - maderitos 1:0

85e minuut.
Díez Nogueiro speelt de bal door. Roldán Freire is nu in balbezit. Roldán Freire geeft een hoge lob. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 55%, maderitos 45%.
Wanderers Football Club - maderitos 1:0