Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded juanaka03
Ataque Nueva Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Biempica speelt de bal door. Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre speelt de bal door. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Riopedre kopt de bal weg. Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grandi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago geeft de bal voor. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dorronsoro probeert naar een medespeler te passen. Grandi geeft de bal voor. Sobrino Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Morcillo rent richting de bal. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grandi geeft een lange en hoge pass. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 1:0

24e minuut.
Biempica rent richting de bal. Biempica passt de bal zonder na te denken. Valdés is nu in balbezit. Babangida onderschept slim de pass. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 2:0

27e minuut.
Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 3:0

32e minuut.
Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo rent richting de bal. Morcillo passt de bal in één keer door. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 4:0

36e minuut.
Mangas geeft de bal voor. Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Grandi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 5:0

37e minuut.
Fagoaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Biempica de bal. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez passt de bal met de wreef. Daar is Morcillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 6:0

40e minuut.
Sobrino Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino Rodríguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morcillo de bal. Morcillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 7:0

43e minuut.
Villena rent richting de bal. Grandi verovert de bal door een tackle van achteren. Grandi passt de bal in één keer door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 8:0

45e minuut.
Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangas is nu in balbezit. Borja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borja krijgt een gele kaart. Mangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorronsoro met een snel genomen vrije trap. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Santamaría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 19%, juanaka03 81%.
Guethoreloaded - juanaka03 9:0

46e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida speelt de bal door. Armada rent richting de bal. Morcillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 10:0

48e minuut.
Grandi probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez passt de bal met de wreef. Mangas rent richting de bal. Mangas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dorronsoro rent richting de bal. Dorronsoro met een sublieme pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel. Pérez Santamaría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 11:0

56e minuut.
Morcillo passt de bal zonder na te denken. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas geeft een hoge lob. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez geeft een hoge lob. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dorronsoro met een sublieme pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft een hoge lob. Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro passt de bal zonder na te denken. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Pérez Santamaría met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mangas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso Fueyo. Alonso Fueyo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Doeltrap. Cristóbal trapt de bal weg van het doel. Biempica kopt de bal weg. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mangas geeft een lange en hoge pass. Dorronsoro kopt de bal weg. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 12:0

90e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft een lange en hoge pass. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - juanaka03 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 19%, juanaka03 81%.
Guethoreloaded - juanaka03 13:0