Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanaka03 Guethoreloaded
Normal Tactiek Ataque Nueva
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Babangida passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grandi de bal. Grandi passt de bal in één keer door. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas geeft de bal voor. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:1

9e minuut.
Babangida passt de bal zonder na te denken. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida begaat een overtreding. Babangida krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Cristóbal is nu in balbezit. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:2

21e minuut.
Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft de bal voor. Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Pérez Santamaría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:3

23e minuut.
Arrillaga speelt de bal door. Mangas is nu in balbezit. Mangas met een sublieme pass. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría bokst de bal weg.

26e minuut.
Dorronsoro geeft de bal voor. Klungelig pakt Armada de bal. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:4

28e minuut.
Mangas probeert naar een medespeler te passen. Arrillaga met een sublieme pass. Babangida rent richting de bal. Babangida geeft de bal voor. Mejía Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arrillaga met een sublieme pass. Mangas geeft een lange en hoge pass. Cristóbal kopt de bal weg. Grandi is nu in balbezit. Grandi haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morcillo krijgt zijn hoofd ertegen. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morcillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida schiet op doel. Pérez Santamaría bokst de bal weg. Morcillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:5

37e minuut.
Doeltrap. Pérez Santamaría trapt de bal weg van het doel. Dorronsoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez geeft de bal voor. Morcillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arrillaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babangida de bal. Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 77%, Guethoreloaded 23%.
juanaka03 - Guethoreloaded 0:6

53e minuut.
Ismael rent richting de bal. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristóbal de bal. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:7

61e minuut.
Babangida passt de bal zonder na te denken. Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Arrillaga kopt de bal weg. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez Santamaría trapt de bal weg. Grandi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mejía Pérez de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Alonso Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo onderschept slim de pass. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Cristóbal met een sublieme pass. Mangas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mangas geeft een hoge lob. Valdés rent richting de bal. Mejía Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdés roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valdés kan niet meer verder spelen. Puñal Martínez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Armada rent richting de bal. Armada passt de bal zonder na te denken. Puñal Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Grandi rent richting de bal. Grandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Villena is nu in balbezit. Villena geeft een hoge lob. Ismael controleert de bal met de borst. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arrillaga passt de bal in één keer door. Babangida rent richting de bal. Babangida speelt de bal door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi passt de bal met de wreef. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:8

85e minuut.
Dorronsoro is nu in balbezit. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Morcillo heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanaka03 - Guethoreloaded 0:9

89e minuut.
Morcillo springt en kopt de bal. Daar is Cristóbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Alonso Fueyo speelt de bal door. Arrillaga speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arrillaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Algarate komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanaka03 88%, Guethoreloaded 12%.
juanaka03 - Guethoreloaded 0:9